Reakt Live – Exklusiva livesändningar och videoproduktioner

Scrolla ner på sidan och köp din biljett till konserten. Om du vill veta mer om vad
som kommer att ske under sändningen så kan du läsa mer här »

Du kan betala via Stripe eller köpa din biljett på Showtic, Klicka på LOGGAN
FÖR ATT VÄLJA SHOWTIC ALTERNATIVT FYLL I FORMULÄRET nedan OCH BETALA via STRIPE.
Stripes logotyp    

Säker betalning via stripe

För 274 kr plus serviceavgift 25kr, totalt 299kr inkl moms får du en unik chans att se en exklusiv konsert med Bo Kaspers Orkester. Konserten är endast tillgängligt här på Reaktlive.com. Vi rekommenderar att du laddar upp med grymma högtalare eller maxade lurar och kopplar upp datorn till en TV för att få bästa tänkbara upplevelse.

  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
  • 0,00 Kr
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor

Testa att streama innan konserten

För att man ska kunna testa sin utrustning och prova vad som funkar bäst så har vi tagit fram en testsida. Vi rekommenderar att man kopplar upp sin dator mot TVn med HDMI-sladd för att få bästa tänkbara upplevelse. Många äldre versioner av Chromecast och Airplay klarar inte den höga kvaliteten vi levererar vilket kan vara frustrerande om man inte upptäcker det i tid. Genom att testa i god tid innan kan man känna sig trygg i allt fungerar perfekt på sändningsdagen.

Klicka här för att gå till sidan där man testar att streama!

Hur går eventen till?

Våra event event sänds här på reaktlive.com.

Man kan se eventen globalt.

Har du köpt biljett så kommer du att få mail med länk och instruktioner om hur du loggar in och får tillgång till sändningen.

Kom ihåg att kolla i skräpkorgen på ditt mailprogram om du inte hittar ditt mail från oss!

Bästa upplevelse får du genom att koppla upp din dator mot en TV med ett bra ljudsystem eller en dator och grymma hörlurar.

Du bör ha en bra internetuppkoppling (3-5mb/s eller mer) och vi rekommenderar att du använder Chrome som webbläsare. Sändningen administreras av Rackfish i Uppsala som har lång erfarenhet av stora sändningar för bland andra EA sports och Coca Cola.

För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar vi våra livesändningar med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter vi publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.

Hur går betalningen till?

Vi använder Stripe för säkra betalningar på Internet. Du går till eventet, klickar på köp biljett, fyller i formuläret och går vidare till betalning och köper din biljett. Enklare än så blir det inte.

Vad är en VOD?

Vod står för `video on demand`, alltså ett inspelat event eller en konsert man kan köpa och titta på när man vill. Man har tillgång till eventet under den tid som angavs när man köpte det.

 

Kan man titta på eventen via Airplay eller Chromecast?

Vi sänder våra konserter med en hög kvalitet, det innebär att du behöver ha en stabil internetuppkoppling på minst 7-8 mb/s. Därför rekommenderar vi att man kopplar upp sin tv från dator med HDMI kabel för att vara helt säker. Chromecast generation 3 fungerar och Airplay fungerar i senare versioner. Testa i god tid för att säkerställa att det fungerar med just er konfiguration. Klicka här för att gå till sidan där man testar att streama!

Vilka står bakom Reakt?

Reakt Live grundades 2020 av Jimmy Lindberg, Nicolas ”Nicci” Notini Wallin, Markus Hammarberg och Joakim Olsson. Vi består av ett kreativt team baserat i Stockholm och Los Angeles. Mer om oss kan du läsa på vår om oss sida.

Vad händer om något strular under livesändningen?

Vi använder oss av Rackfish i Uppsala som är en etablerad aktör med lång erfarenhet av att leverera stora livesändningar via Internet. Vi håller oss till en kanal och spelare som fungerar i både webbläsaren och mobilen, i en stor andel av fallen där enskilda användare har problem med ljud eller bild beror det något i ens egna inställningar. I mailet man får med instruktioner inför sändningen, finns det även information som hjälper dig att felsöka om det inte fungerar som tänkt.

För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar vi livesändningar med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter vi publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.